Izrada reklama za firme - kompletna ponuda na jednom mjestu

Izrada reklama za firme mora se povjeriti provjerenom partneru i firmi s ozbiljnom reputacijom. Na osnovu svega što smo do sada postigli, vjerujemo da vam možemo pomoći da napravite reklamu za firmu koja će ostaviti jak utisak na vašu ciljnu grupu.

promotion izrada reklama

Štampa velikog formata je vrlo djelotvoran alat za oglašavanje. Dizajn i kreativnost dolaze u svim oblicima i veličinama, a jasne poruke na velikim površinama zasigurno privlače kupce, vjerujete u pravilo – VEĆE je bolje.

01

Svjetleće reklame najčešće radimo u vidu 3D slova, totema, alubond kutija i klasičnih svjetlećih reklama, uz koje koristimo fluo cijevi ili LED svjetlo.

16

Reklamne konstrukcije kombinuju indoor/outdoor tehnologiju, najkvalitetniju sirovinu i završnu obradu, sve vrste aluminijskih i čeličnih konstrukcija, a rezultat su unikatna rješenja za vaš biznis.

5

Reklamno izložbene police i označavanje pozicija prodaje Najbolji način da privučete i zadržite pažnju kupca je da istaknete Vaše prodajno mjesto atraktivnim izgledom. Svako prodajno mjesto je prostor za promociju vašeg proizvoda. Veliko iskustvo u osmišljavanju i produkciji, kvalitet, prepoznatljivost, brzina rada i znanje su naše najveće preporuke.

reklamno-izložbene police

Štampa malog formata: za vrijeme kada nam je sve potrebno – odmah i sada,  digitalne opcije štampe su kompromis.

Osnovna  prednost je brzina, povoljna cijena otiska, savršena je opcija za manje tiraže, ali i varijacije u pripremama.

Grafički dizajn ima jednostavan cilj – učiniti da sve izgleda dobro i da pravi ljudi na pravom mjestu reaguju na to. Sagledavamo  Vaše potrebe, Vaše ciljno tržište i kreiramo poruku za njega. Uvijek držimo prst na pulsu tržišta i mislimo, stvaramo za Vas – maštovito, inovativno, upadljivo, dopadljivo.

Mi animiramo kreativne i dobre priče, koje drugi pričaju o Vama, umjesto Vas. Naš posao je kreiranje i njegovanje Vašeg brenda, Vašeg vizuelnog imena. To je više od slike, više od oblika, više od tipografije. To je DNK vašeg poslovanja.

Budite dio naših ideja i uradite najbolje za vas.

Ukoliko želite da se predstavite u najboljem svjetlu, pozovite nas i brzo ćemo se dogovoriti!