OPREMA ZA GRAFIKU

Da bi opstali u oštrim uslovima tržišne utakmice važno je biti dobro pripremljen.

Ako ste u kondiciji i imate dobru strategiju neophodno je i dobro se opremiti.

Nudimo  proizvode koji će Vašem timu biti pravi oslonac.

Izvucite roll up “iz rukava”, obezbijedite snažnu pozadinu back dropom, pokažite siguran prilaz promo pultovima, označite važne tačke X-bannerima i pripremite zastavu za podizanje – visoko na jarbolima.

Ponuda

1 ROLL UP – popularni sklopivi display prigodan za prezentacije, show roomove, press konferencije. Aluminijska roller baza, sa lajsnom u gornjem dijelu koja je idealna za brzu instalaciju. Konstrukcija, zaštitna torba, štampa na otpornim materijalima (PVC ciradno platno), laka instalacija i jednostavna zamjena grafike. Dostupan u dimenzijama od 85x200cm, 100x200cm, 120×200 cm, 150×200 cm.

2 BACK DROP ROLL UP – snažan i stabilan reklamni “zid” sadrži konstrukciju napravljenu od specijalnih legura, PVC panele za grafiku, rasvjetu, magnetne trake i veoma kvalitetnu torbu za čuvanje i prenošenje. Idealan za instalaciju na frekventnim mjestima, za prezentacije, sajmove… Montaža ovog bannera traje svega nekoliko
minuta- utisak koji ostavlja neuporedivo duže. Dostupan je kao četvoropanelni (280×230 cm) i šestopanelni (414×230 cm).

3 X BANNER – – idealan za svaku priliku, bilo da je u pitanju promocija ili Vaš show room. Lako sklopiv i lako prenosiv. Možete ga imati uvijek i na svakom mjestu. Dostupan u dimenzijama 80×180 cm i 120×200 cm. Neizostavan je i stoni x banner idealan za Vaš radni prostor.

4 L BANNER – vrlo elegantan i popularan banner. Idealan za enterijere i vrlo lak
za instalaciju. Dostupan u dimenzijama 60x160cm, 85x180cm.

5 POSTER LAJSNA – izuzetno koristan i jednostavan element opreme za grafiku. Čine ga dvije lajsne koje drže i istežu štampani materijal. Ovakva grafika nije uslovljena dužinom štampanog materijala, a uz dobru ideju dobićete vrlo moderan i dopadljiv elemenat prezentacije. Dostupni u dužinama od 50, 70 i 100 cm.

6 KLIK KLAK FRAME – sistem laganih ramova napravljenih od aluminijuma pogodni su za čuvanje i prezentovanje postera raznih formata. Sistem za rasklapanje veoma je lak i zbog toga su zahvalni za često mijenjanje postera. Svaki ram ima zaštitnu PVC foliju, koja štiti poster od spoljnih uticaja i olakšava održavanje. Namijenjeni i enterijeru i eksterijeru, pogodni su za svaki vid oglašavanja, reklamiranja i prezentovanja. Dostupni u standardnim A i B formatima rama.

7 A STAND – ovaj proizvod sigurno će skrenuti pažnju na Vas. Izrađen od aluminijuma sa kli-kla sistemom za mijenjanje grafike imaće puni efekat na frekventnim mjestima, ispred Vašeg prodajnog objekta, na sajmu, mjestu prezentacije. Idealan za isticanje akcija, ponude, cjenovnika i sl. Dostupan u B1 i B2 fomatu.

8 PROMO PULTEVI – izuzetno pogodni ukoliko želite da lako, profesionalno i funkcionalno prezentujete Vaš brend ili događaj. Funkcionalni u svakom smislu – oglasna tabla za isticanje poruke, zaštitnog znaka ili slogana. Srednji dio – prostor gdje neposredno komunicirate sa klijentom i lako radite prezentaciju i demonstraciju Vašeg proizvoda. Donji dio namijenjen je grafici a police, koje se nalaze u
unutrašnjost, za odlaganje promo materijala. Za Vas izrađujemo i namjenske pulteve od pločastih materijala, čiji su dizajn, izrada i brendiranje prilagođeni Vašem brendu i sopstvenoj zamisli. 

9 MOBILNI JARBOLI – možete ih instalirati bilo gdje. Lako prenosivi, sa plastičnom bazom koja se puni vodom do 80l, teleskopskim držačem koji se izvlači čak do 5m visine i rotirajućim držačem zastave. Sjajan proizvod za sajmove, velike prezentacije ili oznaku pozicije Vaše firme. Veličina zastave 100 cm x 300 cm.