Svjetleće reklame - šta su i koji tipovi postoje?

Svjetleće reklame najbolji su način da privučete pažnju prolaznika. Uz pomoć svjetlećih reklama ljudi će lako zapamtiti vašu lokaciju. Ukoliko ste se odlučili da svjetleća reklama vjerno prikaže vaš logotip, onda može biti sigurni da ćete brzo izgraditi svijest o brendu kod potencijalnih korisnika vaših usluga.

 

svijetleće reklame

U ovom tekstu ćemo kratko pobrojati koje vrste svjetlećih reklama postoje.

Smart LED trake

Ono što su nekada bile neonske reklame, najstarije među svjetlećim reklamama, to su danas smart LED trake. U pitanju je nova tehnologija koja zadržava stari, retro duh.

3D slova

3D slova uvijek privlače pažnju prolaznika. Mogu se koristiti za označavanje pozicija kategorije roba, za isticanje naziva firme, ali i za bilo koju drugu svrhu gdje je potrebno zablistati.

Izrađuju se od najkvalitetnijih materijala, a poznati su po maloj potrošnji električne energije i lakom održavanju. Na rasvjetu i postojanost boja dajemo 12 mjeseci garancije.

Totemi

Totemi, koji obično stoje uz visokofrekventne puteve, odlični su da ostave utisak i da prenesu sve potrebne informacije. Po definiciji su efektne samostojeće reklame velikih dimenzija, a po rezultatu nezamjenjivi dio svake promotivne kampanje.

Alubond reklame

Alubond je kompozitni materijal, koji se može izrađivati  u različitim debljinama. Visoko je otporan na spoljne uticaje, što je pogodno za spoljašnje i unutrašnje obilježavanje, a garantuje elegantan izgled reklame. 

Na frontu se isjecaju slova i znaci sa kompjuterski vođenim mašinama (CNC). Aplikacije se mogu raditi i kao reljefne u odnosu na front reklame (3D efekat). Alubond kutija može biti različitih boja i dimenzija.

svjetleće reklame

Ukoliko želite da se predstavite u najboljem svjetlu, pozovite nas i brzo ćemo se dogovoriti!